Bestel
Schmetz ELx SUK CF naald dikte 65. Zeer geschikt voor dunne Jersey en Tricot. De CF chrome finish zorgt voor een langere levensduur. Voor overlockmachines en coversteekmachines in een 5 verpakking. Tevens geschikt voor de kettingsteek. Deze naald kan steken overslaan voorkomen.
Bestel

Schmetz ELx SUK CF naald dikte 80. Zeer geschikt voor Jersey en Tricot. Deze naald wordt veel gebruikt in de Janome coverstitch cpx 1000 en cpx 2000 en de Top en bottom coverlockmachine model  Brother cv 3440 en de  Brother cv 3550. De CF chrome finish zorgt voor een langere levensduur. Voor overlockmachines en coversteekmachines in een 5 verpakking. Tevens geschikt voor de kettingsteek. Deze naald kan steken overslaan voorkomen.

Bestel
Schmetz ELx SUK CF naald dikte 90. Zeer geschikt voor middel dikke Jersey en Tricot. Deze naald wordt veel gebruikt in de Janome coverstitch cpx 1000 en cpx 2000 en de Top en bottom coverlockmachine model Brother cv 3440 en de Brother cv 3550. De CF chrome finish zorgt voor een langere levensduur. Voor overlockmachines en coversteekmachines in een 5 verpakking. Tevens geschikt voor de kettingsteek. Deze naald kan steken overslaan voorkomen.
Bestel

Organ ELX SUK naalden ecopack dikte 90 in een 5 verpakking.

 

Ga terug naar organ naalden overzicht