Long Arm Quiltnaalden

Naald systeem 135x5 MR Andere benamingen van deze naald: 134 MR, DPx5 MR, SY 1955, MR

Beschikbare naaldmaten 100/16

Geschikte stoffen/materialen: katoen met tussenvulling voor patchwork en quilten.

Diepe draadgroef - Ronde schacht - Acute punt

De Longarm Quilting Needle heeft geen kleurmarkering omdat hij duidelijk herkenbaar is aan de ronde schacht en de speciale groef.

De Longarm Quilting Naald is geschikt voor quilten met speciale longarm machines. Het is speciaal ontworpen voor naaien in meerdere richtingen.

Het kenmerk van deze naald is de lange en diepe speciale groef, waardoor de draad gemakkelijker kan worden opgepakt. Dit voorkomt dat er steken worden overgeslagen tijdens de frequente richtingsveranderingen tijdens het quilten.

De diepe draadgroef garandeert een optimale bescherming van het naaigaren, wat resulteert in een mooiere steek bij veel draaien met de stof.

Met zijn scherpe punt zorgt de naald voor een precieze penetratie. Hierdoor ontstaan ​​quiltlijnen die bijzonder nauwkeurig en recht zijn.

Door hun ronde schacht passen longarm quiltnaalden alleen in speciale longarm quiltmachines (bijv. van APQS, Baby Lock, Gammill, Grace Company, Handi Quilter, Innova, Juki, enz.). Kijk daarom in uw gebruiksaanwijzing of uw machine compatibel is met één van de volgende naaldsystemen: 135x5, 134, DPx5, SY 1955. Deze naalden zijn niet geschikt voor “gewone” huishoudnaaimachines.

Long arm Quiltnaald - NIEUW

Bestel

Dikte van deze naald 100  systeem: 135x5 MR

Andere benamingen van deze naald: 134 MR, DPx5 MR, SY 1955, MR

Deze naald is speciaal voor long arm quiltmachines en daarom niet geschikt voor huishoudnaaimachines!

Klik hier voor een uitgebreide uitleg van deze naald.

Terug naar overzicht

Ga naar naalden keuzehulp naaimachinenaald ABC

Schmetz My Pad naaldenorganiser

Bestel
Super handig de Schmetz My Pad naaldenorganiser. Organiseer op handige wijze al uw naalden zodat u deze altijd op de juiste plek weet te vinden.